Saturday, March 12, 2011

SAYA PUNYA KAWAN punya birthday

Afternoon to EVENING
SATURDAY>12-3-2011> 2PM-5PM

BELUM pun hilang penat xtvt ROAD RELAY td.. aku kena p satu xtvt lg..huhu.. kali ni xtvt sambut birthday..majlis ni dibuat oleh miss empunya diri.. iaitu fyda.. birthday dia patutnya hari selasa ni 15-3-2011.. tp sambut hari ni sbb hari ni je kita org free..huhu.. aku, tyo, maharius, bantong , yet, ika n syue join birthday ni..
Aku sampai awal dari mereka semua..huhu.. kul 2 aku da sampai da.. aku jalan2 dulu.. aku nmpk bear yg kecik.. aku pk nk beli tuk fyda lah.. sbg kenang kenangan birthday dia.. harga dia murah je.. tp aku x malu bg yg murah.. yg penting aku IKHLAS n tgk kemampuan diri..huhu..

‘FYDA TERIMALAH HADIAH YANG X SEBERAPA NI.. CEWAHHHH’
inilah bear hadiah tuk fyda.. cantik kan..huhu

KITA  org sambut kat pizza hut birthday fyda.. huhu..sbb da selalu da smbut kat KFC..HUHU.. tapi bayar sendirian berhad ar..huhu..gamaknya nak ubah angin dan citarasa la pulak..huhu.. fyda sampai lewat.. 1 jam aku tunggu.. tp x pe heehe.. boleh dimaafkan.. masuk je pizza.. duduk n order.. n makan.. AKU BG GRED NEGATIF10/10 untuk pizza hut punya kedai.. layanan x bagus.. sudu kena ambik sendiri.. sos kena minta.. roti pizza keras.. sos x sapu rata kat pizza, gelap.. apa ag ek.. mmg x best ar pizza kat tg MALIM NI.. BAIK tutup je..huhu
x sedap pun still bergambar.. da mmg minat bgmbr kan.. huhu
soup berketul.. pizza keras.. huhh.. pizza jahat

Tengah duk x puas hati ni..fyda pun bukak kek yang dibeli td..
‘WOWWWW, SECRET RECIPE’
kek tiramisu fyda yg rasa cappucino
tiup.. sampai berasap..haha

Kami nyanyikan tuk fyda.. happy birthday to u.. happy birthday to u.. happy birthday to FYDA.. happy birthday to u.. fyda potong kek.. keknya dr luar ok.. tp bila potong hancur.. sebab keras sgt.. x sangka kek kat SECRET RECIPE TG MALIM NI X BERKUALITI.. sakit hati je.. kata kek tiramisu.. dulu aku pernah mkn .. x keras mcm ni..rasanya kek tiramisu patutnya lembab n lembut.. huhhh.. SECRET RECIPE pun baik tutup je lah..huhuhu.. meniaga nak untung je.. lau murah x pe ni.. beratus harganya.. mcm nk g lempar balik je kat pintu secret recipe tu.. sian tgk muka fyda x puas hati..huhu
tiramisu mcm pasu.. sian fyda.. kuantiti 100, kualiti 0
x sedap pun .. bergambar gak.. dr membazir..huhu

Da kenyang da.. kami borak2 kejap.. bergambar then balik..
‘HAPPY BIRTHDAY FYDA.. IKLAS DR ZAQQ ‘
A prayer: 2 bless ur way
A wish : 2 lighten ur moments
A cheer: 2 perfect ur day
A text: 2 say HAPPY BIRTH DAY

May all your dreams come true.
May every star of every night,
Bring love and joy to you.
Happy Birthday to you.


8 comments:

yettisme said...

like banyak2 :)

Atikah saleh aKa Yun Yun said...

like jugak byk2...

nurul said...

yaTUHAN razak, SeriouSly...i'm totally like your blog....fuhhhhh, & thnks upload gmbr Syue mS Smbt bSdy fyda td k....

RAZAK rahim said...

thanksss.. n most welcome

Cikgu Farish said...

memang tak sdp pun p-za kat situ...

RAZAK rahim said...

aah.. membazir je..hurmmmm

fariza fauzi said...

haaa kek ada lg x?? iihihih

waaaaaaaaaahhhh..best ni ! rugi tak join

RAZAK rahim said...

besttttt.. nak kek gak ar..huhu