Thursday, February 24, 2011

erti SEBUAH janji > happy birthday sister..ahha

moment 19/20 febuari 2011



aku ada janji ngan sumone.. nk raikan birth day dia.. x tahu mcm mana aku boleh berjanji..uhhu.. biasanya aku ni kedekut n x suka berjanji.... hehehe.. birth day dia 20 feb 2011..



seminggu sebelum birth day dia aku da take note.. kat hanphone n tulis kat dinding..uhhu.. takut lupa.. kalau kita dah berjanji kita kena ingat.. x blh lupa tau.. x leh bg alasan.. pandai janji pandailah tunaikan..uhhu..


mula2 pk nak belanja secret recipe.. tp bila hitung budjet.. hurmm x ada so.. next time la secret recipe tu.. bila da kerja.. uhhu



then terpikir lak nk belanja kat kfc.. tp mcm x best je.. da biasa sgt p kfc makan ayam.. agpun budjet tinggi lau nk belanja ramai org..uhhu..



last2 18 hb feb.. p pekan.. sbnrnya just nak p beli kordiall. tapi trnmpk spagetti .. hurm terpikir.. aku mask spaghetti je la birthday dia..uhhu.. blh mkn ramai2.. blh jmput org lain sekali.. so aku beli la bahan2 nak wat spaghetti.. 

happy bithday hagemaru

19 hb feb (sabtu).. aku terpaksa awalkan birthday dia.. sbb aku ada hal 20 hb.. aku call dia..ajak dtg umah mlm nnt.. huhu.. ptg tu aku p beli kek.. kek ni special sikit.. sbb aku yg ajar tukang buat kek tu cara nk hias.. n nak warna apa... kek ni x la mahal sgt.. tp ikhlas dr hati..aku..



hadiah aku x risau.. sebab aku da beli hadiah seminggu sebelum tu lg..harap dia suka..uhhu.. aku pun suka.. ahha.. aku bg dia monkey.. white chocolate.. n ferrero rochell.. huhu.. nice gak aku ni..uhhu



malam tu dia bawak kawan dia dua org dtg umah aku.. huhu.. aku masak spaghetti sosesso  with corn,, air apple, popiah goreng ( fit sponser) jajan n kek..huhu aku ajak raimi, pown n fit kawan baik aku..uhhu.. majlis berjalan lancar.. aku sgt gembira kerana janji telah tertunai.. berbaloi..huhu.. siap main suap2..ag..huhu.. opss.. jgn pk bkn2 k.. mak dia mak angkat aku..haha.. 

ni kawan2 yang dtg ke majlis tu ehhe..


p/s> pastikan janji anda terlaksana k..

2 comments:

fariza fauzi said...

aku beli kek + makan ket scret utk 2 orang = rm135..uhuhuh

RAZAK rahim said...

haha.. sbb tu aku nk tunggu time keje..ehhe